tirsdag 12. februar 2013

Perioden frem mot overlevering


Det er blitt en stund siden bloggen ble oppdatert, men skal forsøke å legge ut hva som har skjedd siden sist.

Etter at snekkerne var ferdig utvendig, så synes vi det ble litt "stillstand". Dette er en periode da rørlegger og elektriker skal gjøre seg ferdig med innvendig anlegg. I tillegg skulle flislegger legge fliser i gang og på bad i denne perioden.

Når vi skrev kontrakt sa de på Familiehytta at hadde vi flaks så kunne vi kanskje ha ferdig hytte til jul, men de kunne ikke love det, så vi ble enig om til vinterferien. Og det vi har erfart er at FH Bygg konsekvent forholder seg til kontraktens sluttdato, så noe hytte til jul kunne vi bare vinke farvel til.

Etter nyttår tok vi kontakt med FH Bygg om når vi kunne forvente overlevering, og fikk da til svar fredag i uke 8. Det var ikke det vi hadde sett for oss, for vi skulle få den til vinterferien og ikke i. Men i kontrakt sto det uke 8, så FH Bygg har sitt på det tørre. Sendte en e-post til de om dette, og fikk raskt svar om at de skulle klare fredag uke 7. Så det var et positivt og raskt svar fra de, og vi ser frem til vinterferie på Furutangen.

I uke 4 får vi e-post om materiallass nr. 2 leveres og det ser fortsatt ut til at hytta er klar til uke 7. Tar kontakt med byggeleder i uke 7 og vi får faktisk avtalt tidspunkt for overlevering på fredag i uke 7.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar