mandag 18. mars 2013

Litt oppfølging av leverandører

Har bare gått noen dager siden vi tok over, og det er litt småtteri som vi følger opp mot ulike leverandører.

Rørlegger har vært å byttet dører til innredning.

De har vært å installert fibermodem. Eidsiva skal ha koblet opp i dag, så vi får teste til påske.

Er nesten i havn i forhold til FH  Bygg, mangler terrasse, men den kommer vel etterhvert. De rekker det ikke før påske, selv om de sa at de skulle gjøre det hvis vi måkte den fri for snø, noe vi har gjort og vi håpet at de holdt ord.

Byggeprosessen generelt har allikevel gått bra. Resultatet har blitt bra og vi er fornøyd med FH Bygg/Familiehytta. Vil spesielt trekke frem at
1. De er raske til å svare på dine henvendelser
2. Opplevde at det ble fakturert feil en gang, sendte en e-post om kvelden og kl. 09.15 dagen etter hadde jeg mottatt kreditnota.
3. Håndverkererne gjør en god jobb, de har vært flinke til å rydde opp, og svært lite søppel etter de.
4. Det er forutsigbarhet i forhold til kostnader, det er en meget ryddig prisstruktur og en vet hele tiden hvor mye ting koster.

På minussiden er det at de konsekvent forholder seg til kontraktens sluttdato, selv om det i kontraktsmøte ble antydet en tidligere ferdigstilling. Som tidligere nevnt tok vi dette opp med de og de leverte en uke før kontraktens sluttdato, noe vi ble fornøyd med!

Så oppsummert virker det som Familiehytta/FH Bygg er et proft selskap, som tar tak i ting på en rask og god måte, og økonomisk har det vært veldig ryddig. Eneste tipset er at en må forholde seg til sluttdato i kontrakten, for da blir en heller ikke skuffet. :)

3 kommentarer:

 1. Hei!
  Så kjekkt å se noen ferske blogger om furutangen hytta. Vi vil og bygge denne hytta og derfor greit å lese om andres erfaringer. Er dere veldig fornøyde? Vi ønsker også ferdig beisa tak og malte lister, samt wc på hems. Har dere pris på hva dette kostet ekstra? Vi går for nøkkelferdig prosjekt! Vennlig hilsen Therese

  SvarSlett
 2. Hei. Vi er fornøyd med hytta, vi har brukt den en måneds tid, og er meget fornøyd. Be om eksakt pris på hvitbeiset tak og lister, for de kan ha lagt på litt, men det var veldig greit å finne ut kostnaden. For hvite lister tok de 150 pr dør/vindu og 300 for taklister og 300 for gulvlister pr rom. Vi valgte det bare nede, og da ble det rundt 6000 for lister og for tak tok de 100 i tillegg pr kvadrat, så det ble litt over 6000. Vi har behandlet trappen og gulvene selv, og det er en del jobb og produktene en bruker er ikke billig. Så et tips er å få en pris på dette også, da er det bare å flytte rett inn. For wc på hems var det 17000 ekstra, og det er kjekt for ungene om natta å slippe å gå ned da. Det er en ekstra wc, så hovedbad blir nede, men den ble overraskende stor og ganske grei takhøyde.

  SvarSlett
 3. Hei. Det høres bra ut, bare hyggelig å kunne vise dere rundt. Er det tomt 37 dere vurderer? Var mye aktivitet på tomt 41 etterpå. Hilsen Atle

  SvarSlett